Zeker van goede Zorg

Dimence

Lorem ipsum dolor sitamet, consectetur adipiscing elit. Integer faucibus, orci suscipit laoreet efficitur, sapien leo lobortis sapien, ut finibus diam libero rhoncus risus. Suspendisse vitae massa urna. Maecenas eget rutrum massa. Nunc a arcu ut magna pellentesque efficitur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tincidunt tortor non tortor mattis, ut porta tortor rhoncus. Nulla nec aliquet lectus, in tincidunt mi. Fusce sed ipsum sed purus facilisis rutrum a non orci. Aliquam accumsan bibendum leo a ornare.

Ambiq

Ambiq biedt specialistische zorg aan cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.

Voor een aanmelding of casusbespreking kunt u contact opnemen via de mail of telefoon. Wij zullen samen met u kijken wat er nodig is om een cliënt door te laten stromen naar Stichting Zeker Zorg. Wij nemen cliënten op met of zonder indicatie of beschikking (mits er voorliggende diagnostiek is). U bent van harte welkom om, eventueel samen met uw cliënt, langs te komen voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden uiteen zetten.

De Dromenvanger

De Dromenvanger biedt dagbesteding aan verschillende groepen die een indicatie hebben voor dagbesteding. In samenwerking met stichting de Dromenvanger hebben wij de Buitenkans gecreëerd. Beide organisaties liggen in elkaars verlengde en kunnen aanvullend zijn.

Tactus

Tactus is een organisatie die gespecialiseerd is met cliënten die kampen met een (dreigend) verslavingsprobleem. Tactus biedt verschillende soorten behandelingen.

Voor een aanmelding bij Tactus kunnen wij samen met de cliënt een intake plannen. Daarnaast is is er maandelijks een preventiemedewerker van Tactus op kantoor van Stichting Zeker Zorg aanwezig voor een inloopspreekuur.

Mediant

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen.